Sjors Klaver NFP 170120 234klein 1
Laat "Legacy" je niet tegenhouden om sneller te innoveren!
Onze drijfveren

Sneller innoveren met MuleSoft

 

"The fast beat the slow"; Digitale innovatie staat nooit op zich en is alleen van toegevoegde waarde als het een geïntegreerd geheel vormt met andere applicaties in het IT landschap van een organisatie en daarbuiten. Organisaties die vandaag sneller kunnen innoveren zijn de winnaars van morgen. 

 

Wij geloven dat organisaties die in staat zijn data makkelijk en veilig toegankelijk te maken, sneller kunnen innoveren en derhalve zullen overleven en inspireren. Zij zijn klaar voor continue verandering en kunnen daarmee versnelt digitale innovaties integreren in hun bestaande applicatielandschap en zelfs geld verdienen met hun eigen data en daarmee hun competitieve vermogen vergroten.

 

Conclusion Accelerate! is erop gebrand organisaties te helpen sneller, veiliger en makkelijker te innoveren middels een strategische integratie oplossing. Gebaseerd op toegankelijke technologie en het stimuleren van een nieuwe werkwijze. Dit doen wij samen met MuleSoft én het Conclusion ecosysteem.

 

Oftewel in Gartner termen; het enablen van bimodal/ two-speed IT met full life cycle API management en iPaaS. *(o.a.; API Economy, API Store, IoT, Cloud, SaaS, Mobile, VR, Chatbots, DevOps, Microservices).

 

IMAGINE

Stelt u zich eens voor wat dit betekent voor het competitieve vermogen en de innovatiekracht van uw organisatie. Zou u hiermee sneller nieuwe producten en diensten op de markt kunnen brengen, meer waarde uit uw huidige IT systemen halen, verbeterde operationele efficiency borgen, makkelijker zaken doen met partners en leveranciers en een optimale klantbeleving weten te realiseren?

 

WAAROM MULESOFT 

Conclusion Accelerate! commiteert zich alleen aan de allerbeste technologie partner voor API Management én iPaaS; MuleSoft. MuleSoft is leider in twee Magic Quadrants van Gartner! Namelijk full-life cycle API-management én Enterprise Integration Platform as a Service (iPaaS).

 

WAAROM CONCLUSION ACCELERATE!?

Wij voorzien, in samenwerking met uw organisatie, in een strategische implementatie en beheer van MuleSoft met een optimale ROI. Als onderdeel van het Conclusion ecosysteem kunnen wij snel en veelzijdig waarde creëren om uw MuleSoft investering te laten renderen.

Wij zijn hierin uniek als MuleSoft expert én multi-disciplinair* partner. 

*CI/CD build straat, 24/7 beheer, business process mining, real-time data analyse

 

VISIE

Hergebruik, self-service van API's en data makkelijker toegankelijk maken voor specifieke doeleinden. Dit verlost u van het spaghettilandschap aan point-to-point verbindingen waar efficiency (geen hergebruik), veiligheid en performance in het geding is.

 

EEN NIEUWE WERKWIJZE 

Naast uw integratie- en applicatielandschap helpen wij ook uw IT organisatie zo in te richten dat het antwoordt heeft op de toenemende vraag van de business om nieuwe digitale technieken als SaaS, Cloud, mobile en IoT te laten samenwerken. Hierbij verhogen we de efficiëntie van uw IT zodat er een altenatief is voor het continu uitbreiden van de IT organisatie. Samen met MuleSoft en het Conclusion ecosysteem ondersteunen wij een vernieuwende aanpak waarin we IT begeleiden om de rest van de organisatie in staat te stellen zelf data te ontsluiten en integraties te verzorgen. 

Hiermee vergoten IT én de Business beide hun slagkracht, aanzienlijk!

 

TECHNOLOGIE

MuleSofts’ s Anypoint Platform zetten wij in voor de meest uitdagende integraties op het gebied van SOA, SaaS en API’s. Het is een schaalbaar platform, breed inzetbaar (IT als Business) voor zowel API management áls iPaaS. Beschikbaar als 100% cloud, 100% on-premise of hybride. Aan te sturen vanuit één management/ analytics console en één runtime. Het platform kent een zeer voorspelbare TCO, o.a.; ongelimiteerd aantal connecties, enterprise level security, batch data integratie en AMQP messaging. Tevens biedt het cloud platform de vrijheid om te bepalen wanneer u mee wilt met een update.

 

Alle functies vormen een soepel geïntegreerd geheel waarmee uw architecten en (in/externe) ontwikkelaars snel en eenvoudig de complete levenscyclus van API’s kunnen ontwerpen, ontwikkelen en coördineren. Iedere API fungeert als een beveiligd en herbruikbaar bouwblok dat samenwerking, productiviteit en het sneller opleveren van IT projecten stimuleert. Dit noemen we 'API-led connectivity' wat resulteert in het sneller integreren van applicaties, data en devices.

 

Deze verhoogde integratiesnelheid wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • Lowcode platform; standaard connectoren, templates en componenten welke, middels een visueel "drag and drop" proces, het complexe ontwikkelwerk drastisch reduceert en veiligheid, governance en documentatie vanaf de bron regelt met een volledige SLDC. (software development lifecycle/)
  • Maatwerk middels developer friendly standaarden (http, json, rest, raml); Simpel waar het kan, complex waar het moet. 
  • API portal/ API store: als vliegwiel voor innovatie, en een voorwaarde voor een API economy, waarin in/ externe ontwikkelaars in een beveiligde omgeving gecontroleerd toegang wordt geboden aan API's verrijkt met complete tutorials wat samenwerking stimuleert.
  • API exchange: waarin developers makkelijk en snel de benodigde API's , connectoren en templates kunnen vinden en (her) gebruiken.
  • continuous integration/ continuous delivery en automation: MuleSoft integreerd uitstekend met Maven, Jenkins en Docker welke helpen aan het versnelt opleveren van integraties.

 

 

 

Onze mensen

Gedreven experts met een geloof in data toegankelijkheid en snelle integratieMichiel van der Sluis
Michiel van der Sluis | Integration Architect / Practice Manager
Sjors Klaver
Sjors Klaver | Accountmanager
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling