Onze drijfveren

Enabling real-time information, agility and innovation with API-led connecticity

Onze missie is om organisaties te helpen sneller te veranderen en te innoveren door het integreren van applicaties, data en devices makkelijker te maken. Welke (real-time) informatie heeft uw business nodig om de beste customer experience vorm te geven? Dit is één van de centrale vragen aan onze klanten.

 

Wij geloven dat organisaties die in staat zijn data makkelijk en veilig toegankelijk te maken, sneller kunnen innoveren en derhalve zullen overleven en inspireren. Zij zijn klaar voor continue verandering en kunnen versneld nieuwe digitale technieken integreren. 

Dit maakt dat organisaties directer aan kunnen sluiten op veranderende klantbehoeften en derhalve competitiever zijn.

 

Conclusion Accelerate! is erop gebrand organisaties te helpen sneller, veiliger en makkelijker te innoveren middels een strategische integratie oplossing.

De juiste informatie altijd en overal beschikbaar hebben staat hierin centraal. Gebaseerd op toegankelijke technologie en het stimuleren van een nieuwe werkwijze. Dit doen wij samen met MuleSoft én het Conclusion ecosysteem.

 

"The fast beat the slow"; Digitale innovatie* staat nooit op zich en is alleen van toegevoegde waarde als het een geïntegreerd geheel vormt met andere applicaties in het IT landschap van een organisatie en daarbuiten. Organisaties die vandaag sneller digitaal kunnen innoveren, en dus sneller digitale innovaties kunnen integreren, zijn de winnaars van morgen.

 

Oftewel in Gartner termen; het enablen van bimodal/ two-speed IT* met full life cycle API management en iPaaS. *(o.a.; API Economy, IoT, Cloud, SaaS, Mobile, VR, Chatbots, DevOps, Microservices).

 

IMAGINE

Stelt u zich eens voor wat dit betekent voor het competitieve vermogen en de innovatiekracht van uw organisatie. Zou u hiermee sneller nieuwe producten en diensten op de markt kunnen brengen, meer waarde uit uw huidige IT systemen halen, verbeterde operationele efficiency borgen, makkelijker zaken doen met business partners en een optimale klantbeleving weten te realiseren?

 

Welke stappen dient uw integratielandschap morgen te maken om de business van overmorgen sneller te ondersteunen?

 

Onze mensen

Gedreven experts met een geloof in data toegankelijkheid en snelle integratieMichiel van der Sluis
Michiel van der Sluis | Integration Architect / Practice Manager
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling